PDF Skriv ut E-post

Osen på TV med Gøy på landet

Spenningen er stor før tv-sendingene på TvNorge.

I programmet tar Fritdtjof Nilsen og Alexander Nyhagen med seg en buss full av damer på kryss og tvers av Norge, der damene får besøke ulike bygder og treffe de lokale ungkarene. Til slutt får de valget om de vil bli igjen i bygda, eller reise videre.

I juni kom 25 damer i buss fra Oslo til Osen for å gjøre innspilling til tv-serien, Gøy på landet. Filmselskapet Monster Entertainment var to uker i Osen for tv-innspillingen. Tre ungkarer fra bygda stilte opp som ambassadører for Osen, og viste frem Osen for jentene på bussen. Med en buss full av damer, og en like full buss med kamerafolk, lydteknikere og regissører var det full fart i Osen i disse ukene.

Osen ble utplukket fordi kommunen har utmerket seg utover Trøndelags grenser med positive tiltak for å få tilflyttere og omdømme. Blant annet har De Gærne Damers Forening gjort seg bemerket med blant annet hurtigrutevinkebalkong og bygdedyrinnsamling. De gærne damene blir også med i tv-programmet. I Osen håpes det på at bygda får vist seg fra sin beste side og at bydamene synes at nettopp Osen er verdt å flytte til. TV-sendingene kommer på tv neste uke, hver dag fra mandag til torsdag.